Bescherming persoonlijke gegevens

Rehamij Nederland B.V., Ambachtstraat 10, 2861 EX Bergambacht (hierna beheerder) is volgens de wet 101/2000 verplicht om de persoonlijke gegevens van de bezoekers van de website (hierna bezoeker) te beschermen.

De bezoeker gaat akkoord dat de gegevens worden geanalyseerd door de beheerder opgenoemde doeleinden. De beheerder beheert de volgende gegevens:

  • voor-en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres
  • BTW nummer en bedrijfsnaam
  • afbeeldingen en video’s

Door deze overeenkomst weten gebruikers dat bij het participeren aan evenementen hen foto, audiovisual of andere records opgenomen kan worden. In overeenstemming met de wet hoofdstuk 2 artikelnummer 101/2000 geeft de bezoeker toestemming om de gegevens zoals boven vermeld op te nemen en te verwerken. Deze overeenkomst is voor onbepaalde duur.

Alle persoonlijke gegevens en gevoelige informatie worden uitsluitend verzameld en verwerkt voor:

Marketingmateriaal en presentaties van de beheerder van de website, profielen op sociale media, geschreven presentaties van de beheerder van de website, evenementen georganiseerd door de beheerder of evenementen waar de beheerder aan deelneemt, marketing en zakelijke activiteiten van de beheerder, inclusief verspreiding van zakelijke berichten met betrekking tot zijn producten en diensten.

De bezoeker is zich ervan bewust dat er een wettelijke overeenkomst is met betrekking tot de verwerking van persoonlijke gegevens en kan vrijwillig de overeenkomst op elk moment annuleren. Annuleren van de overeenkomst kan door een mail te sturen naar: info(at)rehamij(dot)nl

De bezoeker heeft toegang tot zijn of haar persoonlijke gegevens gedurende de gehele duur van de overeenkomst. Als de bezoeker twijfelt over de correctheid of volledigheid, heeft de bezoeker recht op een uitleg en/of correctie.